Els vaig fer amb el meu germa.
Pasos a seguir:
1. Vam fer la salsa de tomaquet.
2. Vam agafar la probeta i vam mesurar l'aigua (10ml).
3.Vam pesar l'Agar-agar (pols d'alga marina que fa gelatina qualsevol liquid)
4.Vaig barrejar l'Agar-agar i la salsa de tomaquet
5. Vam xuclar la barreja amb una xeringa i li vam posar un tubet.
6.Cal apretar la xeringa fins que s'ompli al tubet
7. Cal posar el tubet a dins d'un bol amb aigua freda 2 minuts
8. Omplim la xeringa amb aigua, posem el tubet i apratem
I...BON PROFIT
Adeu
Martina
carla/julia
ResponEliminaliem donat de mengar als peixus
Carai, Martina!
ResponEliminaAra si que veig que sou uns bons científics. Experimentar a la cuina va molt bé per poder posar a prova tot allò que vas aprenent.Comprensió lectora, ordre en portar a terme les diferents accions, mesurar, provar les teves habilitats...
Ara si que em podràs dir si 10 ml. d'aigua és més o menys que 1l. d'aigua, oi?
Segur que els Espaguetis de tomàquet van sortir boníssims, oi?
Felicitats per la feina!