diumenge, 9 de juny del 2013

CONFERÈNCIES DEL DIVENDRES, 7 DE JUNY

Ja hem iniciat el més de juny. aquesta és la última setmana que venim a l'escola a les tardes i com que encara ens quedava la conferència del Max aquesta tarda ha estat ell el protagonista.

El tema que ha escollit ha estat EL TIGRE.  La seva exposició ha estat molt ben estructurada i amb la seva exposició ha sabut encomanar la fascinació que té ell per als tigres a la resta de companys. S'ha ajudat d'un mural en el que hi ha un munt d'imatges acompanyades de text breu, que il·lustraven tot el que ha anat explicant. Com en la resta de conferències els nens i nenes s'han plantejat un munt de preguntes que ell mateix ha anat responent. Si s'hi havia alguna que no sabia massa com respondre-la ha tingut a la seva mare Sandra que li ha fet costat. 

Per cert, algú ja ha buscat quantes dents tenen els tigres? Quina llargada poden arribar a fer els seus salts?...

A veure qui de vosaltres ens ho explica!

Felicitats, Max.




.

Aquesta és la última conferència d'aquest any i la veritat és he han estat totes molt interessants.

Els nens i nenes han gaudit plenament de la seva preparació i també en el moment de la presentació. Molts d'ells ja demanen quan en podran fer una altra. El curs ja s'acaba i de ben segur que l'any que bé hi podran tornar.

Felicitats a tots per la feina, també als pares que amb el seu acompanyament han ajudat a preparar-les i a donar-los confiança en el moment de la presentació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada