dilluns, 21 de gener de 2013

EXPERIMENTS A LA CUINA

Dissabte,20 de Gener vaig fer un experiment que es deia ESPAGETIS DE TOMATE-
Els vaig fer amb el meu germa.

Pasos a seguir:

1. Vam fer la salsa de tomaquet.



2. Vam agafar la probeta i vam mesurar l'aigua (10ml).
3.Vam pesar l'Agar-agar (pols d'alga marina que fa gelatina qualsevol liquid)



4.Vaig barrejar l'Agar-agar i la salsa de tomaquet



5. Vam xuclar la barreja amb una xeringa i li vam posar un tubet.

6.Cal apretar la xeringa fins que s'ompli al tubet

7. Cal posar el tubet a dins d'un bol amb aigua freda 2 minuts

8. Omplim la xeringa amb aigua,  posem el tubet i apratem

I...BON PROFIT


Adeu 

Martina

2 comentaris:

  1. carla/julia

    liem donat de mengar als peixus

    ResponElimina
  2. Carai, Martina!

    Ara si que veig que sou uns bons científics. Experimentar a la cuina va molt bé per poder posar a prova tot allò que vas aprenent.Comprensió lectora, ordre en portar a terme les diferents accions, mesurar, provar les teves habilitats...

    Ara si que em podràs dir si 10 ml. d'aigua és més o menys que 1l. d'aigua, oi?

    Segur que els Espaguetis de tomàquet van sortir boníssims, oi?

    Felicitats per la feina!

    ResponElimina